CROATIA OSIGURANJE

MOJ MAJSTOR

Croatia osiguranje ima novu akciju Moj majstor.
Ukoliko osigurate svoj dom za samo 1 kn možete ugovoriti uslugu Moj Majstor koja omogućuje hitan popravak i sanaciju oštećenja u vašem domu!
Puknuće vodovodne cijevi, kvar na električnim instalacijama i kvar brave samo su neki od mogućih neželjenih scenarija kad vam je potrebna hitna intervencija majstora. Usluga Moj Majstor omogućit će da u nepredvidljivim situacijama što prije sanirate oštećenja u vašem domu.
Iskoristite akciju do 31.7.! Ako osigurate svoj dom i stvari u njemu na 5 ili više godina, uslugu Moj Majstor možete ugovoriti za samo 1 kunu u prvoj godini osiguranja. U ostalim godinama ovu uslugu plaćate 99 kuna.
UNIQA AKCIJA DODATNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

20% JEFTINIJE!

Uniqa osiguranje ima akciju 20% na dopunsko zdravstveno osiguranje u prvoj godini ukoliko ugovorite svoju policu ‘do otkaza’! Zaštitite sebe i nemojte više brinuti o troškovima participacije za lijekove i liječenje! 🩺💊

Akcija traje 6 mjeseci

Kontaktirajte nas za dodatne informacije!

WIENER AKCIJA DODATNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

”TRI RATE GRATIS UZ AO”

Ukoliko imate ugovorenu AO policu na Wiener osiguranju ili ju tek morate ugovoriti; Wiener Vam nudi pravo na ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja, uz pogodnost prve tri mjesečne rate gratis u prvoj osigurateljnoj godini.

Akcija traje 3 mjeseca, od 01.02.2021 – 30.04.2021.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije!

ALLIANZ AKCIJA PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Moje putovanje.

I ove godine Allianz osiguravajuća kuća Vam nudi godišnju policu putnog zdravstvenog osiguranja uz popust od čak 50%. Ova akcija vrijedi za nove i stare klijente.

Pojedinačnom policom putnog zdravstvenog osiguranja vi, cijela vaša obitelj ili ekipa na jednokratnom turističkom putovanju u inozemstvo dobivate potrebnu zdravstvenu njegu i nadoknadu troškova liječenja za hitne slučajeve.

Ponuda vrijedi do 28.02.2021.

Javite nam se za dodatne informacije.

DODATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Ponuda napravljena baš za Vas.

Dragi klijenti,

jeste li već ugovorili svoju policu dodatnog zdravstvenog osiguranja?
Ono Vam omogućuje sistematske preglede, preglede kod liječnika specijalista i druge specijalističke i laboratorijske dijagnostike za koje možete birati liječnika i termin.

Javite nam se za dodatne konzultacije.